Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.03.2017 1:39:47 - mmdick

Ohledně ČT a bezpečnostní situace

V zemi, kde přímo v Ústavě je uvedeno právo na veřejné vyjadřování jakýchkoliv názorů jakýmkoliv způsobem bez ohledu na hranice, jsou kritici islámu a muslimského rasismu umlčováni a pojem národní hrdost je překroucen na pojmy extremismus, xenofobie, radikalismus, islamofobie, rasismus a já nevim na co ještě. Já vám nevim, ale dle mého prostého logického myšlení, ten kdo druhého označí za rasistu, je rasista sám. Není-liž pravda?
A ohledně té poslední dobou lživé ČT - Já jsem se zděšením pozoroval, jak ČT po vzniku té migrantské krize před 2 roky otočila o 180 st. Dříve objektivní zpravodajství např. v pořadu Horizont24 se změnilo na tendenční, promuslimské, sluníčkářské a zatajovací. Troufnu si říct že ovládané politiky. Ale pozor - ten komunistický Únor 1948 přece taky začal ovládnutím sdělovacích prostředků a bezpečnostních složek. Uvedu zde jedna slavná slova - Lidé - bděte! Máte stejný nebo aspoň podobný pocit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2017 11:11:56 - Tomio Okamura
Naprosto - ČT ještě před lety například natočila velmi varovnou reportáž o islámu v ČR a o tom, jak u nás vymývají mozky mladým holkám - více k tomu zde: http://eurabia.parlamentnilisty.cz/dokumenty/precedens.pdf