Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.04.2017 10:27:37 - Venda-jogista

chemický útok v Sýrii

Paní Konečná, Vy jste z Javorníka u Svitav? Ale to není předmět mého dotazu. T.Spencerová píše na PL: "Ano, v Idlíbu se něco stalo, počkejme si ale na to, zda to byl opravdu syrský útok, výbuch džihádistické chemičky nebo jen neuvěřitelně morbidní píárové cvičení,“ sděluje editorka Literárních novin a analytička Tereza Spencerová k chemickému masakru v syrské provincii Idlíb, kterou dle Spencerové do značné míry kontrolují skupiny napojené na Al-Káidu. „A právě ty mají i monopol na informace,“ upozorňuje Spencerová........ .

Myslíte si, že jsou někteří naši politici, kteří věří tomu, co by mohla k tomu říci "skupina napojená na Al-Káidu."? Brát to jako důvěryhodnou informaci? Myslíte si, že by tomu mohli uvěřit vládnoucí politici v Německu, Francii či USA?
Díky
V.Žáček, Moravská Třebová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2017 21:13:33 - Ing. Kateřina Konečná
Vážený pane Žáčku, ne, nejsem :) Obecně vzato považuji za neuvěřitelné, že žijeme v informační době, kdy jsme neustále bombardováni novinkami, o kterých často vlastně nevíme, jestli se zakládají na pravdě či nikoliv, ale viník je často označen okamžitě. Osobně se snažím být v takovýchto soudech zdrženlivá a počkat si na detailní šetření. Pokud jste proti syrské vládě, lehce uvěříte tomu, že udělala něco špatně a to platí jak u lidí tak u vlád. Hezký den