Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2017 14:36:34 - Frodo

Dosud jste Zemanovi přitakával

Znamená váš článek zde na PL (http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Stech-CSSD-Milos-Zeman-jeste-loni-v-unoru-rekl-ze-Jirimu-Kajinkovi-milost-neda-482774) že na prezidenta podporujete Drahoše, který svou kandidaturu oznámil zatím jako poslední?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.04.2017 9:33:28 - Milan Štěch
Vážený pane,

Vaše informace o mých postojích nejsou zcela kompletní a přesné. S Milošem Zemanem se již několik let rozcházím v mnoha důležitých otázkách, zejména mi vadí jeho umělé vyhraňování vůči vedení sociální demokracie a nadbíhání Andreji Babišovi, jakož i to, že Miloš Zeman ve svém okolí má lidi, kteří na mě nepůsobí důvěryhodně. Více se na toto téma nechci rozepisovat. S panem profesorem Drahošem jsem v kontaktu posledních 6 let, a to i díky spolupráci Akademie věd se Senátem. Jeho názory jsou formulovány postoji, které jsou mi velmi blízké, to je rodina jako pilíř naší společnosti, ochota naslouchat, ale také respektovat různost názorů nebo uznávání potřeby koheze, tedy soudržnosti společnosti. Také má dobrý politický rozhled a zná problémy naší země i současného světa. To všechno jsou vlastnosti, které by měl budoucí prezident podle mého přesvědčení mít. V tuto chvíli ale nemám jasného favorita voleb, neboť myslím, že je moudré si ještě počkat, kdo bude navržen anebo se přihlásí s podporou veřejnosti a také jak budou kandidáti pod tlakem kampaně vystupovat.

S pozdravem

M. Š.