PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.05.2017 12:46:16 - Obcan z prahy

Omilostnění Kajínka

Dobrý dne, pane Sládku. Co si myslíte o chystané milosti prezidenta Miloše Zemana pro Jiřího Kajínka? Jak by jste v případě zvolení prezidentem České republiky zacházel s institutem milostí vy? Děkuji předem za odpovědi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.05.2017 17:15:10 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,na toto téma jsem na profilu SPR - RSČ zveřejnil článek, kde podorbněji tuto kauzu rozebírám. Takže jen stručně a jeden z bodů. Jestliže má prezident pochybnosti o odsouzení, musel je mít již před pěti lety při nástupu do funkce, protože od té doby se nic nezměnilo. Měl tedy dát Kajínkovi milost hned po nástupu do funkce. Proč nechal, podle něho, nevinného člověka hnít dalších pět let ve vězení?To odhaluje pravé, sobecké a bezcharakterní pohnutky Miloše Zemana. On neosvobodil nevinného člověka, ale vzhledem k medializaci případu, a popularitě Kajínka u určité skupiny obyvatel chce prostě jenom získat body do volební kampaně. Osobně takový postup bezohledný a chladně vypočítavý odsuzuji.Děkuji za dotaz.