Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.06.2017 13:24:07 - NOMEN15

Fraška v EU parlamentu - causa Babiš

Paní Konečná,
mohla byste stručně vysvětlit, proč jste se zúčastnila frašky v EU parlamentu - kde bylo asi dvacet(!) lidí a spolu s TOP a ODS jste povídala "nesmysly", které měly jediný cíl poškodit p. Babiše? Nejsem volič pana Babiše, ale to bylo trapné a snad míříte ve své další kariéře k těmto stranám? To Vám nařídil Filip?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.06.2017 15:17:49 - Ing. Kateřina Konečná
Dobrý den,

můj projev najdete zde (https://youtu.be/3qv4V2Ee208) a žádám Vás, abyste mi vysvětlil, co přesně v něm považujete za nesmysl. Když jsem žádala kolegy, aby kritika, kterou měli v plánu přednést, nebyla namířena proti obyvatelům České republiky a ani proti naší zemi? Když jsem řekla, že Babiš chtěl pomocí nakoupených médií ovlivňovat české veřejné mínění ve snaze zabezpečit si co největší politickou moc? To je přeci jasný fakt. Vstoupil do politiky a pak nakoupil média. Nebo byl nesmyl to, že Babišovu budoucnost v České republice teď mají v rukách především naši občané díky blížícím se volbám? Mohu Vás ubezpečit, že jsem projednávání tohoto bodu na plénu nepodpořila a snažila jsem se, aby k němu nedošlo a bylo mi velmi trapné vysvětlovat všem kolegům Babišovi aféry s tím, že se jedná o selhání jedince a nikoliv České republiky jako celku. Já jako politik mám za úkol chránit Českou republiku a ne miliardáře, který zemi dělá ostudu.

Pokud jde o chabou účast v sále. Já sama tam také nejsem od rána do večera, ale velmi často se dívám na průběh plenárního zasedání z kanceláře. To, že jste viděl v sále 20 lidé neznamená, že jí 20 osob slyšelo a nemění to nic na tom, že k ostudě České republiky úplně stačí, že se tento bod vůbec na projednávání dostal.