Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2017 13:45:26 - jeho nejtemnejsi temnosti

Vážený pane poslanče2

děkuji za odpovězení dotazu, ale přece tahle otázka nestojí na nějakém slovanském základě. Řekl bych že je docela pozoruhodné, že si slovanští Rusové dělají ze slovanských Ukrajinců ostré cvičné terče a zkouší na nich naostro nové vojenské taktiky, řekl bych že tak daleko nějaká slovanská vzájemnost nesahá. Asi si neuvědomujeme, čemu vděčíme Ukrajincům, pokud by Putin nechal obsadit Ukrajinu, tak bychom měli na slovenskopolských hranicích rozjetou ruskou armádu, co byste říkal potom na nějaké výpravy dovolenkářských ruských vojsk na naše území?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.07.2017 0:02:51 - Leo Luzar
 Dobrý den 2,Otočím vaše obavy. A jak je asi Rusku, když na jeho hranicích se chce umístit NATO a to určitě ne na dovolenou. I když mu bylo slibováno za souhlas se sjednocením Německa, že žádné rozšiřování na východ nebude ( bohužel věřili pouze "čestným" slovům) Přesvědčeného nejde přesvědčit, ale aspoň již neuvažujete o malé škodlivosti "hnědnutí". Děkuji, že jste si udělal čas a napsal mi. S pozdravem Luzar