Ing. Gregor Vladimír

lídr kandidátky v Ústeckém kraji pro parlamentní volby 2017
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2017 9:44:06 - Melody

volný obchod, svobodné cestování

Pokud podpoříte volné cestování a obchod po Evropě, popř. po celém světě, jak se potom vypořádáte s náročností kontroly a problémy spojené s volným pohybem lidí a zboží po Evropě (problém migrantů, vysoké náklady na kontrolu pohybu zboží)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.08.2017 13:05:15 - Ing. Gregor Vladimír
 existuje evropská organizace ESVO - Evropské sdružení volného obchodu (členové : Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko, Island ....zřejmě se vrátí i bývalý člen Velká Británie), která otázky obchodu řeší na základě rovného postavení členských zemí. Současná EU nemá volný obchod, ale tzv. Jednotný trh, kde je obchod řešen mnoha regulacemi a zvýhodňuje velké země (Německo, Francie). Česká republika by se mohla připojit do tohoto evropského společenství a volný obchod by fungoval opravdu jako volný obchod ...to je jako vzájemně výhodný pro zúčastněné strany.V případě migrace prosazují Svobodní právo České republiky řídit svojí vlastní azylovou politiku, aby v současnosti a v budoucnosti nedošlo k hrazení životních nákladů ekonomických migrantů na úkor daňových poplatníků.