ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.10.2017 15:03:16 - NEBOJimSA

bonmoty

Dobrý den, pane předsedo. Co vy na to?
,,Moje úvahy o lidech, kteří něco takového tvrdí – tak nepatří do české společnosti. Měli by být uzavřeni v nějakém zařízení a velmi dobře hlídání v psychiatrických klinikách." poslanec Jakubčík, ČSSD
Podle mě je dost možné, že šlo o bonmot a tím se dostáváme k prezidentovi, kterými je jimi proslulý. Neměli by politici víc vážit svá slova?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.10.2017 20:38:03 - Jan Veleba

 Tak já si opravdu nevybavuji, kdo je poslanec Jakubčík. Nejspíš proto, že bude patřit k šedým myškám PS, které čas od času něco kviknou (nenapadá mně bohužel jiný termín), zpravidla tak učiní před volbami.

Srovnávat ovšem pana Jakubčíka s Miošem Zemanem, i když nepřímo, tak to nepokládám za příliš zdařilé. No a pokud se týká vážení slov, tak Vám mohu uvést jeden příklad. Paní Merkelová a další evropští politici, byli tak těžce korektní a tak vážili slova, až to s nelegálními migranty dopadlo jak to dopadlo. V Německu začíná diskuse politiků o zavedení muslimských svátků, ve Vídni jsou mateřské školy pro muslimské děti atd. Těch příkladů je mnoho