Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.10.2017 5:09:17 - K.Zahradnik

Proč Vaše strana plive na voliče a demokracii

Voliči rozdali karty a jediná možná koalice je ODS s hnutím ANO. Jak chcete prosadit program z opozičních lavic? Rozumím tomu, že EGO Vašich lídrů je větší než jejich rozum tak budete raději bez odpovědnosti sedět v poslaneckých lavicích, pobírat peníze daňových poplatníků a okopávat vítězi voleb kotníky. Nepřipadáte si jako malí Jardové, kteří nejen, že si nechtějí s Pepíčkem hrát ale ještě mu budou rozkopávat bábovičky. Programový průnik je asi 70% tak proč nechcete alespoň podpořit to, co máte v programu s ANO společné?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.10.2017 19:59:32 - Miloš Vystrčil

 Pane Zahradníku, nechci být nepříjemný, ale Váš dotaz nemá logiku.

1. Skutečně si myslíte, že je výhodnější sedět v opoziční ch lavicích než mít své ministry, náměstky ministrů apod.? To opravdu myslíte vážně s tím egem? Já to na rozdíl od Vás vnímám jako plnění slibů a odpovědné chování.

2. Společné body našeho programu můžeme navrhovat a podporovat i z opozice a my chceme být konstruktivní opozicí. Pokud Vám to uniklo, tak to pro pořádek připomínám.

K urážkám a tónu Vašeho dotazu se vyjadřovat nebudu.

Miloš Vystrčil