Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.12.2017 16:21:33 - Svatopluk Král

summit Evropské rady

Dobrý den, jak hodnotíte summit Evropské rady a účast Babiše na něm? Myslíte, že se z jeho nástupem pro nás něco pozitivního změní? Mě přijde, že měl Babiš před summitem velké ambice, ale tvrdě narazil a nepodaří se ani dohodnout z EK ohledně kvót.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.01.2018 11:19:14 - Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.
Dobrý den, poslední summit EU mě optimismem nenaplnil. Zvláště když krátce po jeho skončení nás EU oficiálně zažalovala kvůli nerespektování kvót na migranty. EU dodnes nepochopila, že masovou migrací lidí z jiných kultur, s jinými hodnotami, jinými vzorci chování a pramalou šancí na začlenění do naší společnosti, páchá svojí sebevraždu. Pokud to nechápe EU, musíme se k masové migraci ubránit sami a nikdy na povinné kvóty nekývnout. Musí nám zůstat právo rozhodovat si suverénně sami, kdo tu s námi bude, nebo nebude žít. Ani v dalších oblastech, jako je snaha prohlubovat integraci v eurozóně, návrhy na společné EU daně, společné EU ministerstvo financí, společné EU dluhopisy, nemohu s tímto vývojem souhlasit. A. Babiše v tomto zatím hodnotit nechci, byť se obávám, že bude ostrý v médiích, ale nejsem si jist, že to přenese do samotných jednání v institucích EU.