Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2018 6:19:05 - E.D..

Pane Štěchu, co osobně víte o Zimolovo kauze?

Povídá se, že si na místa v předsednictvu JČ nemocnic dosadil bez výběrového řízení své kamarády, kterým psal mnohamiliónové odměny po dobu více let. A v dozorčí radě seděla Stráská. Prý se z takto vyvedených peněz stavěly chaty na Lipně, ale také se tím financovaly konkrétní akce ČSSD. Prý si ten princip vyvádění peněz, určených na zdravotní péči, zřídila před léty ODS, ale realizoval ho Zimola. Proč to není řádně vyšetřené a nikde nejsou relevantní informace?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.02.2018 16:41:09 - Milan Štěch

O kauze bývalého jihočeského hejtmana Jiřího Zimoly nevím více, než jsem se dočetl v médiích. Samozřejmě mne mrzí celá kauza, která vrhá špatné světlo na ČSSD. Kroky Jiřího Zimoly jsem odsuzoval již v roce 2013 při tehdejším pokusu o stranický převrat. Celá kauza je stále prošetřována orgány činnými v trestním řízení, do jejichž činnosti z pozice předsedy Senátu nemohu nijak zasahovat.