Mgr. Radek Vondráček

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.01.2018 23:27:50 - teoriestrun

Dobrý den - vskutku si myslíte, že poslanci jsou takoví "nadlidé", že oni, na rozdíl od zbytku národa, v práci chlastat mohou?

Je neuvěřitelné, že ti, kdo schvalují zákony, kterými se všichni občané tohoto státu musí řídit, je mohou schvalovat "pod vlivem" - když každého dělníka u pásu by za totéž vyhodili na hodinu. Do normálu to bylo uvedeno po nechutném extempore opilého poslance Blažka v PS - a Vy jste to nyní svým rozhodnutím vrátil do "nenormálu". Můžete mi říci, co Vás vedlo k přesvědčení, že poslanci mohou být v práci opilí? Zdůvodňovat to "jednáními" v PS je dost ubohé - i tato jednání probíhají v pracovní době a měla by se týkat pracovní náplně - nevidím jiný důvod pro "jednání" v areálu PS. A u této pracovní činnosti, za níž Vás všechny platíme my ze svých daní, mohou, dle Vašeho názoru poslanci popíjet alkohol co to dá? Co Vás k takovémuto přesvědčení vedlo? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.