Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.01.2018 11:31:33 - Zita P.

popora vládě

Podpoříte Babišovu vládu, i když je ministr kultury proti zdanění církevních restitucí? Kde je pro vás hranice, kdy ano a kdy ne? Z jakých svých priorit v žádném případě neslevíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.01.2018 18:37:00 - Leo Luzar
 Dobrý den paní Zito P.Na vaši otázku není jednoduchá odpověď protože vyžaduje minimálně předcházející debatu a stanovisko politického orgánu KSČM. Ten se k vývoji situace a vyjednávání bude teprve vyjadřovat i když některá průběžná stanoviska již byla publikována. Podpora nebo nepodpora vlády není tedy o rozhodnutí jednotlivce, ale o odpovědnosti za volební program prezentovaný KSČM a nabídnutý voličům ve volební kampani. Také stanovisko jednoho člena vlády neznamená odmítnutí návrhu celou vládou, tento kolektivní orgán totiž také rozhoduje většinou svých členů. Z čeho neslevíme v rámci vyjednávání jsou dlouhodobé zájmy České republiky a ty jsou již dostatečně publikovány na webu KSČM. S pozdravem Leo Luzar