Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.02.2018 12:26:02 - Kamenáč Bill Csc.

Cenzura internetu dnes není je výsadou Číny nebo KLDR, ale přichází salámovou metodou i do Česka

O tom, že jsou na Bakalových serverech Atlas.cz, Centrum.cz a Volny.cz cenzurovány mailové zprávy, se díky sociálním sítím a nezávislým médiím ví už minimálně měsíc. Jak to funguje, si může každý ověřit sám, když pošle nějakou zprávu s odkazem cenzurovaného webu z neblokované e-mailové schránky (např. na Seznamu) do cenzurované e-mailové schránky (např. na Centrumu).
https://www.piratskelisty.cz/clanek-1837-antispam-nebo-cenzura
Knížecí rady, že se má člověk jednotlivě soudit s Bakalovým molochem, si lze leda tak strčit za klobouk. Je zajímavé, jak mainstreamová média úžasně o tomto skandálu mlčí. Kdyby se to týkalo Ruska, Číny či Severní Koreje, jó to by bylo článků a reportáží ve zprofanované "veřejnoprávní" ČT. Jenže ono se to týká Česka, a tak se mlčí. Nedůvěra v tzv. "seriózní" média se stále prohlubuje. Není to však tím, že na ně útočí "dezinformační" weby, ale právě naopak - je to tím, že ona sama dělají cenzuru nepohodlných zpráv. Nemyslíte si, že mlčením se situace zlepší?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.02.2018 15:56:37 - Tomáš Zdechovský
Dobrý den,nejspíše nešlo o žádnou úmyslnou cenzuru, nýbrž o chybu antiviru u freemailové služby vydavatelství Economia: https://www.lupa.cz/clanky/freemaily-economie-filtruji-zpravy-s-odkazem-na-dezinformacni-weby/S pozdravemTomáš Zdechovský