RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2018 11:50:50 - Doolfy

vláda

Dobrý den, děkuji za odpověď. Taky mě zajímá, jak to dopadne. Protože buď se někdo s ANO dohodne, a doufám, že to nebude SPD a KSČM, nebo Babiš ustoupí. Ještě je tu možnost nových voleb, ale k té se nikdo nemá, i když nevím, z čeho politici vychází? Myslíte, že nás toto handrkování baví? Pokud se nepletu, vládu bez ANO sestavit nejde, takže nechápu, proč někteří volají po tom, aby prezident jmenoval sestavením vlády někoho z jiné strany. K čemu by to bylo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.04.2018 14:21:53 - RNDr. Jan Zahradník

Vážený pane Doolfy,

přesně jste popsal možné varianty řešení. Myslím si, že Vás toto handrkování nebaví. Nebaví ani mnoho dalších občanů ČR a nebaví ani mne. Otázka je, co je příčinou tohoto stavu. Podle mne to je způsob jednání a vyjednávání pana Babiše. Tak jako Vás, i mne by překvapilo, kdyby pan prezident pověřil sestavením vlády někoho z jiné strany. Ale v případě pana prezidenta jsou možná různá překvapení.

S pozdravem

Jan Zahradník