Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2018 13:24:01 - Dana Duchková

USA si patentovalo jedovatou látku použitou u Skripalových..... ?

Dobrý den,
chci se zeptat, zda je pravda, že USA si v roce 2015 patentovalo jed. látku, která byla letos použita u Skripalových? Není těch náhod ukazujících na USA,VB nějak mnoho???? Když se podívá člověk realisticky na důkazy, ne jen pouhá prohlášení či osočení. To samé chem. bomby v Sýrii, které viní Sýrii, ale opět se ukazuje, že Bílé přilby působí na základě jejich zřizovatele VB a propojení s teroristy - na to jsou přímé důkazy.

Těch náhod je nějak mnoho, lidé už opravdu začínají být na západní země naštvaný....dokonce cítí k jejich politické agresi odpor.

http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/12740-jedovata-latka-kauza-skripal-patent-usa

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.04.2018 21:32:45 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, paní Duchková,zpráva, na kterou zde odkazujete, patří do kategorie tzv. fake news či jednoduše nepravdivých zpráv. Pokud se podíváte na vyhledávač patentů odkazovaný v článku na Sputniku, na nějž se AC24 odvolává, nenaleznete tam při zadání klíčového slova "novichok" ve skutečnosti žádné relevantní odkazy na patentování novičoku ze strany USA.  S pozdravemTomáš Zdechovský