Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.04.2018 20:50:47 - Anče Kuba tajnej

Předseda EK soudruh Juncker slavnostně zahájí oslavy narození soudruha K. Marxe a odhalí jeho sochu.

Předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker zahájí výstavu věnovanou výročí 200 let od narození soudruha Karla Marxe v Trieru. Součástí oslav bude i odhalení sochy Marxe v nadživotní velikosti, kterou darovala Čína, a která je již na místě. Prezident EK Juncker, který již dříve dokázal oslavovat soudruha Fidela Castra, bude tentokráte velebit muže, jenž byl ideovým otcem učení komunismu, podle něhož se ve 20.století po celém světě realizovaly komunistické a socialistické revoluce, které měly na svědomí desítky či stovky milionů mrtvých. Pokračovateli těchto revolucí jsou dnes tzv.neomarxisté, kteří vycházejí z dalších ideových koncepcí, především tzv. Frankfurtské školy. A jejich syny a dědici jsou právě dnešní eurosocialističtí lídři, jako je například Jean-Claude Juncker.
Dovolil bych si Vám položit dvě otázky:
1/ Kolik představitelů Eurosocialistické unie se této bolševické šaškárny zúčastní?
2/ Nejsme semknutím s dnešním tzv. Západem k tzv. Východu blíže, než kdy jindy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.05.2018 10:30:14 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, odpovím Vám následovně:Ad 1) Opravdu nevím, kdo všechno se bude účastnit této podivné akce, takže odpověď neznám. Ad 2) Myslím, že Východu jsme stejně daleko, jako jsme byli vždy.Krásný den přejeTomáš Zdechovský