RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.06.2018 13:04:45 - Martin Ryk

Jak silná je opozice

Dobrý den, děkuji za rychlou reakci. Já si ale o chování ANO, SPD ani KSČM nedělám iluze a podle mě je naivní si myslet, že budou dané strany ctít zavedené pořádky. Právě proto si myslím, že když jde o tak zásadní věc, měli by se spojit opoziční poslanci, což se nestalo. Chápu, že nemůžete ve sněmovně sedět pořád, že politika se nedělá jen z poslaneckých lavic, ale tady šlo přeci o hodně. Ne? I když je fakt, že nevím, co přesně jste chtěli schůzí docílit? Nějaké usnesení, že Zeman poškodil zájmy ČR? Myslíte, že by takové usnesení brali v zahraničí vážně? Otázkou je, jak moc berou vážně samotného Zemana, ale to je jiná kapitola.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2018 11:07:46 - RNDr. Jan Zahradník

Vážený pane Martine Ryku,

souhlasím s Vámi, že Vámi zmíněné strany zavedené zvyky ctít nebudou. Souhlasím také, že ti, kteří se pod návrh na konání schůze podepsali, měli ve Sněmovně sedět. Pravdou je ale také, že předseda Vondráček schůzi ukončil moc rychle, takže bylo jasné, že se jedná o připravenou a dohodnutou věc. To, co se stalo, jsme si zasloužili a už se k tomu dál nebudu vyjadřovat.

S pozdravem

Jan Zahradník