Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.06.2018 14:12:15 - lev.rozzureny

Muslimové v Praze zpívali o zabíjení Židů - video. Proč to policie nestíhá 2?

1) Takže Vás to nějak neznepokojuje, že muslimové zpívají o zabíjení Židů a policie to nestíhá? Policie to přece musí dávno vědět - nebo snad chcete tvrdit, že uspořádáte demonstraci na podporu Palestiny před izraelskou ambasádou a policie či tajné služby si toho nevšimnou? Ani když si to video posílají mezi sebou a 6 let visí veřejně na youtube s 27000 shlédnutími? Nevadí Vám, že je to zřejmě účelově zametáno pod koberec?

2) Migrace se řídí zákony, které schvalují poslanci. Před volbami tvrdíte, že jste proti přijímání imigrantů, ale když se ukáže, že jsou sem přijímání, tak od toho dáváte ruce pryč?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.06.2018 14:56:02 - Tomáš Zdechovský
Pokud máte k dispozici přímé důkazy o tom, že policie opravdu nekoná, měl byste podat stížnost. Imigrace bude existovat vždy a je třeba pro ni nastavit jasná pravidla. Ilegální imigraci zde nepodporuji ani já, ani nikdo z mé strany a česká legislativa nic takového neumožňuje. S pozdravemTomáš Zdechovský