RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2018 14:19:51 - Pariska

vedrem trpí i zvířata

Dobrý den, snad ve všech městech najdete kašnu nebo fontánu. ALE. Pro lidi je voda nepitná a pro zvířata jsou většinou nedostupná. Ať jde o ptáky nebo třeba psi. V zahraničí se staví ve městech i jakási brouzdaliště pro psy, kde se mohou smočit či napít. Proč něco takového není u nás? Myslíte, že to není zapotřebí? Lidé se mohou zchladit částečně i jinak, ale psi to mají ve městech dost těžké a v těchto tropech se venčení ve vedru nevyhnete. Přeci by to nebylo tak nákladné. Voda by mohla cirkulovat. Děkuji za názor

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.08.2018 12:25:45 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážená paní Parisko,

děkuji Vám za zajímavý podnět. Souhlasím s Vámi, že je to zapotřebí. Na naší zahradě máme malé jezírko, kam chodí pít ptáci. Bylo by dobře, kdyby občané ve městech a obcích apelovali na své zastupitele, aby podobná drobná, finančně nenáročná zařízení stavěli. Nyní, před komunálními volbami, je na to vhodná doby. Myslím si, že jinak to zařídit nejde. Snad kromě toho, že si lidé takováto drobná vodní díla budou stavět na svých zahradách.

S pozdravem

Jan Zahradník