Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2018 10:04:52 - lev.rozzureny

Svoboda vyznání není neomezená, islám je dávno zakázaný! Proč politici lidem lžou?

Politici a média se stále tváří, že svoboda vyznání je neomezitelná a islám nejde zakázat. Přitom nepochybně umí číst, takže ví, že svoboda vyznání je stejně jako svoboda slova omezitelná pro ochranu práv druhých lidí, veřejný pořádek apod.

Islám porušuje práva druhých lidí, ženy a nemuslimy považuje za méněcenné, podporuje zabíjení ateistů apod. Je tedy nejen zakázatelný, ale i dávno zakázaný jako hnutí potlačující lidská práva.

Dokonce i dle pravomocného rozsudku městského soudu v případě islámského šátku je islám považován za hnutí a politické náboženství. Protože jsme sekulární země, islám porušuje naši Ústavu a podle rozsudku soudu by tedy měl být zakázaný!

Proč tedy politici a média stále lidem lžou, že svoboda vyznání je neomezitelná? Kolik jim muslimové za to platí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.08.2018 18:39:43 - Tomáš Zdechovský
 Promiňte, ale Váš dotaz jsem opravdu nepochopil. Náboženská svoboda je zaručena Ústavou ČR. Pokud dochází uvnitř některé náboženské společnosti k porušování zákonů, mají to samozřejmě řešit soudy. S pozdravemTomáš Zdechovský