Mgr. Karel Krejza

  • ODS
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.09.2018 15:18:45 - Damph

Osudné 2 týdny

Zde je popsáno že již zbývá málo času k tomu aby Poslanecká sněmovna zablokovala jednání o Globálním paktu OSN o migraci, který chce z migrace udělat základní lidské právo: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Migranti-Ne-Madarsko-zrusilo-svetovou-dohodu-o-uprchlicich-A-my-Hodiny-tikaji-Aktualni-informace-551056. Pak to již bude mít ve svých rukou Babiš který vzhledem k tomu že prohlásil že potřebujeme globální řešení migrace je schopný tento pakt podepsat. Také jestli bude ministr zahraničí Poche, je jasné že bude pro tento pakt protože již pro něj v Europarlamentu hlasoval. Budete iniciovat jednání aby se toto řešilo nebo necháte rozhodování o naší budoucnosti v rukou těchto pochybných lidí?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.09.2018 21:46:38 - Mgr. Karel Krejza
Vážený pane Černochu, v pátek jsem si vyžádal z ministerstva zahraničí oba dokumenty, kterým se souhrnně říká Globální pakt o migraci. Mají dohromady cca 60 stran a ministerstvo jej má pouze v angličtině, takže v současnosti dokument překládám a studuji, abych si mohl udělat názor. Tento byl nicméně schválen na půdě OSN už v červenci, a to i ČR. Prozatím mi přijde, že dokument připomíná kapitulaci ve smyslu, pokud nemůžeme něco nelegálního odstranit, vyřešit, tak to zlegalizujme. Pravděpodobně o tom budu mít vystoupení ve středu ve Sněmovně, tak sledujte můj facebook, kde se dozvíte závěry. 
V úctě