Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.09.2018 23:32:05 - Campanulla

...na všech sloupích.

Dobrý den. Babička vždy, když viděla napsané něčí jméno někde na zdi, říkávala "Jména hloupých na všech sloupích." Co říkáte na nekonečné množství předvolebních tabulí a billboardů, kde s notným sebevědomím ti, co zašantročili kde co a nadělali binec kam šlápli, teď slibují hory doly a tvrdí, že vědí, jak vše napravit. Strany zadlužené až po uši vyhazují desítky milionů a tvrdí, jak by byli skvělí hospodáři. Přitom plýtvají penězi, prací lidí i materiálem ( na volební podvod ve stádiu přípravy) a to v době, kdy školy nemají ani na to základní, obrací každý pětník a mnohé děti nemají ani na oběd. https://zpravy.idnes.cz/znicene-ucebnice-spatny-stav-skoly-nedostatek-penez-pcj-/domaci.aspx. Co o nich soudíte ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.09.2018 10:38:05 - Mgr. Petr Hannig
 Strany a hnutí počítají s tím, že lidé vhazují hlasy těm, které znají. Takže to hodí evidentnímu zloiději, který jim vloni ukradl třeba kolo, ale tím že se s ním na policii setkali, tak ho vlastně znají. Na rozdíl od někoho, kdo je slušný, ale o kom nic nevědí. Takže volí zase stokrát usvědčené defraudanty, tuneláře a zloděje všeho druhu, protože je prostě znají. Senát je o sobnostech a přesto při mé kontaktní kampani se mne lidé často ptají, za koho kandidujete. A protože kandiduji za ROZUMNÉ, kterým bohužel na rozdíl od všech těch ODS, ČSSD, KDU, ale i SPD systémová média včetně TV Barrandov nedávají sebemenší prostor, tak prostě Rozumné, kteří nikdy nic nevytunelovali, nerozkradli, lidi neznají. Díky Bohu, že jsem kandidoval na prezidenta ČR. Tam média (kromě TV Barrandov) dávala prostor všem, takže mě lidé znají a chtějí mne tudíž volit, protože znají mé názory a říkají, že kdyby nekandidoval M. Zeman, tak by volil právě mne.