Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.10.2018 13:47:31 - Kamenáč Bill Csc.

Proč se Šojdrová nezajímala o sirotky už v roce 2015?

Tato otázka mě napadla ihned poté, co Šojdrová oznámila úmysl o převzetí syrských sirotků. Bez toho, aby proběhly komentáře v médiích jsem prohlásil, proč to mají být dospívající (muslimští) hoši, proč to třeba nejsou holčičky ve věku do 12 let? Nebo proč neposkytneme dočasný azyl a psychologickou pomoc křesťanským jezídkám, které byly uneseny do otroctví a soustavně znásilňovány? Proč třeba raději nepodpoří Charitu na jejich transparentním účtu na Sýrii a neposílá tam část ze svého nemalého europoslaneckého platu? Bohužel paní europoslankyně si udělala svoji předvolební europoslaneckou kampaň, která jí v důsledku nepomůže ani u mnohých voličů KDU-ČSL. Chtít něco po státu, který se nedokáže mnohdy postarat o své vlastní sirotky či nemocné (viz sbírání víček či baterií) je věc jedna, ale co tak kdyby každý, kdo volá po přijetí zahraničních sirotků, šel příkladem a nějaké opuštěné dítě si adoptoval a živil sám?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.10.2018 16:50:03 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,máte-li jakýkoli dotaz na paní poslankyni Šojdrovou, zeptejte se, prosím, přímo jí.Děkuji a s pozdravemTomáš Zdechovský