Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.10.2018 8:38:13 - Campanulla

Mnichov a Brusel

Dobrý den. Jak byste srovnal Mnichov , kde nás zradili naši západní "přátelé" a nařídili nám postoupit část území cizímu státu s Bruselem, ze kterého nám naši nám naši západní "spojenci" nařizují přijímat cizí občany a to včetně ilegálně příchozích ( čili jim de facto také postoupit část území). Obojí víceméně v režimu o nás bez nás.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.10.2018 16:17:44 - Mgr. Petr Hannig
 Můj názor je, že nejlepšího přítele najdeš na konci svého ramene. Tudíž, veškeří spojenci nás vždy, téměř zákonitě podrazili. A't už to byla Francie v roce 1938 (S Velkou Británií jsme spojeneckou smlouvu neměli), tak SSSR, který použil smlouvu (Varšavský pakt) k invazi do ČSSR v roce 1968 proti vůli vlády, parlamentu, prezidenta republiky i tehdejší strany KSČ s Alexandrem Dubčekem.Co se následků týká, byl daleko horší Mnichov s následnou okupací zbytku státu a vytvoření Protektorátu Böhmen und Mähren (v češtině  se název Protektorát Čechy a Morava se tehdy nesměl používat, protože slovem Böhmen se vlastně popisovalo území Čech a ne národ český). Tisíce popravených a koncetrácích umučených Čechů, např. Karel Hašler, Ladislav Rašín - syn Aloise Rašína, Vladislav Vančura...)