Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.10.2018 16:51:50 - Damph

Promigrační EU

Otázka je nejen co Petr Mach říkal nesprávně ale také kolik jste toho Vy překroutil.
Ale spíš by mě zajímalo toto: Petr Mach má aspon trochu si myslím pořádek ve straně, v jeho straně mají členové podobné názory - na rozdíl od Vaší strany: Proč jste nedokázal přesvědčit Lidovce v našem parlamentu aby hlasovali správně a byli proti Globálnímu paktu o migraci? Vždyt 13.září ani nezvedli ruku pro to aby se Globální pakt vůbec řešil. A zde v hlasování č.142, až na pana Benešíka, nehlasovali pro rozumný návrh abychom odstoupili od Globálního paktu o migraci, pokud by obsahoval, že se z migrace stane právo a stávající nelegální migrace bude uměle právními cestami legalizována: https://www.psp.cz/eknih/2017ps/stenprot/019schuz/s019230.htm#r1 Tvrdíte že se snažíte měnit věci k lepšímu. Ale koho chcete přesvědčit aby měl lepší názor na věc když to nedokážete ani ve své vlastní straně? Na čem ztroskotala Vaše snaha, na tom že nedokážete popsat problém na rovinu?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.10.2018 13:33:25 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Černochu,až bude známá konečná verze textu tohoto dokumentu, o věci se ještě určitě bude jednat. Pokud  zůstanou v globálním paktu problematické body, věřím, že strana jako celek tento dokument odmítne.
S pozdravem
Tomáš Zdechovský