Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.10.2018 10:07:39 - hostssss

Střídání času

1. Neodpovídáte mi na dotaz a uvedené argumenty jsou neurčité "Podle řady studií může být střídání času u mnoha lidí příčinou řady vážných zdravotních potíží" odkazujete se na neurčitou radu několika studií podle kterých by se alibisticky mohlo stát, že někdo bude mít zase řadu neučitých, ale zcela jistě těch nejvážnějších zdravotních potíží. Ohledně šetření si nejsem jistý, zda je správným argumentem, že nedochází k dostatečným energetickým úsporám. To již není nutné brát ohledy na výrobu zbytečné enegie a její vlivy na životní prostředí?
2. opakuji: Jak se postaráte o ty občany, kteří v rámci směnných systémů musí každý týden střídat časové pásmo o 8 hodin? Opakuji každý týden o 8 hodin. Jak jim plánujete zajistit nezničení zdraví. A není v porovnání s tím 1 hodina za půl roku marginální?
3. Tato petice je manipulativní, protože iniciátory petice nezajímá skutečný názor všech občanů a proto nabízí pouze jedno hlasovací tlačítko. Jak výsostně demokratický přístup.
Děkuji
Milan Fia

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.10.2018 9:09:38 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,k Vašim otázkám: 
ad 1) Studie k posouzení vlivu střídání vlivu lze snadno dohledat, stejně tak i skutečnost, že energetická úspora spojená se střídáním času, není prakticky žádná. ad 2) Problematika střídání času nemá vůbec nic společného se střídáním časových pásem. Navíc si myslím, že je na každém člověku, aby zvážil, zda je schopný Vámi zmíněnou práci vykonávat. Střídání času se ale týká všech, ať chtějí či nechtějí.ad 3) Myslím, že na stránkách iniciativy je vše vysvětleno více než dobře a občané EU se nedávno také vyjádřili více než jasně.S pozdravemTomáš Zdechovský