MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2018 14:15:42 - Verba

Babišokauza

Dobrý den, pane předsedo, měl by i podle vás Babiš rezignovat? A když tak neudělá, proč vládě nevyslovíte nedůvěru? To by pak asi byly i nové volby, ne? Víte mě třeba zaráží i to, že Hamáček hájí policii, že v kauze konala, a to znamená, že o všem musel vědět a přesto s Babišem spolupracoval dál. A i když je policie nezávislá, nejde nějak zajistit, aby v této kauza jednala prioritně, protože už se vleče dost dlouho a Babiš si vesele vládne dál? Babiš chtěl řídit vnitro, což se mu nepovedlo a tohle je podle jasný důkaz toho, proč. Když se ale kauza rychle nevyřeší, co když vnitro dostane pod svůj palec? A poslední věc, proč nepřijmete zákon, že trestně stíhaný člověk nemůže kandidovat? Nepřdešlo by se všem těmto problémům? Protože třeba Zeman Babiše jmenuje premiérem vždy

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.11.2018 16:11:10 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Pěkný den, ano, vyzvali jsme ho a budeme hlasovat pro nedůvěru vládě. Nové volby být nemusejí, prezident má nové pokusy. Trestně stíhaný je dle zákona nevinný, proto může kandidovat. Právě proto, aby ochránil svoji rodinu, aby nemohly být různé spekulace, neměl být premiérem. Proto, bez ohledu, zda je vinen, být ve vládě nemá. Aby nebylo podezření, aby chránil svoje děti. Ale dal přednost svému egu, nezřízené touze po moci a droze slávy. Tak se nemůže divit. S tím do toho šel.