Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2018 15:17:43 - Damph

Promigrační EU a promigrační Lidovci

Pan Výborný (a nejen on) sice říká že je proti nelegální migraci, ale to nestačí. Jestliže totiž nemá zájem si řádně přečíst dokumenty kterým nelegální migrace nevadí (Globální pakt) a souhlasí s nimi, tak je to podobné jakoby mu nelegální migrace nevadila a schvaloval ji, protože právě to dělá i se souhlasem Globálního paktu. A co se týče té Vaší slavné nezávaznosti tak to je podobné jako Vaše obhajoba Vašeho souhlasu s nezávaznými kvotami. Ted jen takový příměr - kdyby se někdo snažil uzákonit aby vniknutí cizího člověka do domova někoho jiného byla legální činnost, hlasoval byste pro? I když by to ještě nebylo závazné? Asi ne že? Protože nemůžete vědět jestli v dalších, již závazných hlasováních, tento nesmysl neprojde. Prostě od začátku je nutné bojovat proti nesmyslům - povinným kvotám, Globálním paktům - jenže to Vy Lidovci prostě neděláte. Proč toto děláte a ještě toto své chování obhajujete?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2018 11:22:20 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Černochu, pokud máte cokoliv, co se týká poslanců KDU-ČSL v PS PČR a jejich hlasování, obraťte se přímo na ně. S pozdravemTomáš Zdechovský