Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2018 8:05:30 - Damph

Babiš chce přijmout 200 000 cizinců

Zde to pan Babiš vysvětluje: "Nynější premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) to od začátku podporoval. „Bez toho budou některé české firmy omezovat výrobu, respektive nebudou moci investovat a naše ekonomika bude stagnovat. Našim lidem to práci nevezme ani je to neohrozí,“ řekl na podzim Právu a dodal, že přijímáni budou jen prověření pracovníci, takže nebude ohrožena bezpečnost." https://www.novinky.cz/ekonomika/462133-vlada-pusti-do-ceska-vice-pracovniku-z-ukrajiny-i-filipin.html. Opravdu tento problém musí ČR řešit nabráním tak velkého počtu cizinců? Přičemž evidentně není pravda že by to neohrožovalo bezpečnost: https://www.kralovedvorsko.cz/sluzby-obcanum/rozvoj-regionu/narust-kriminality-o-410-v-prumyslove-zone-na-rychnovsku-o-resi-i.html, nebo https://plzen.idnes.cz/montovna-plzen-centrum-mesta-nebezpeci-policista-cizinec-agenturni-pracovnik-komentar-polivka-iks-/plzen-zpravy.aspx. Kdyby vládla ODS, jak by to řešila?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2018 15:00:35 - Miloš Vystrčil

Dobrý den. Zásadní pro prosperitu naší země je zvyšování její konkurenceschopnosti a prosperity. Za tímto účelem je kromě jiného nutné mít k dispozici dostatek pracovních sil, neboť právě produktivita a s tím spojený růst HDP je nutnou podmínkou pro zlepšování životní úrovně a kvality života našich obyvatel.  Máme velmi dobrý azylový zákon, který by měl striktně dodržován a aplikován. Potom se příchodu cizinců za prací za účelem udržení naší prosperity a konkurenceschopnosti nemusíme obávat, ale je naopak žádoucí.

Miloš Vystrčil