Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.12.2018 9:11:45 - Josef Hašek

Program " anti Babiš" v Evropském parlamentu.

Dobrý den pane Zdechovský.
Měl jsem možnost sledovat on-line reportáž z Evr. Parlamentu a s hrůzou jsem zjistil, že čeští europoslanci, včetně Vás bojují proti České republice. Proč pláčete na evropské půdě nad výsledkem voleb? Nebylo by lepší porazit Babiše regulérně při volbách, než naší zemi, ale i sobě, dělat ostudu v Evropě. To co jste tam říkali (Telička, Pospíšil, Polčák, Svoboda a Vy) to mě doslova vyděsilo. Co tím sledujete. Máte vůbec ponětí, jak se nakládá s dotacemi v jiných zemích ? Proč se snažíte ničit naše zemědělce ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.12.2018 11:13:03 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pane Hašku,předně, nebojuji proti České republice, naopak, byl bych nerad, kdyby byl v čele české vlády někdo, kdo má na krku vážné obvinění, které dosud nebyl schopný uspokojivě vysvětlit. Je Vám asi jasné, že tato skutečnost samozřejmě staví Česko do špatného světla.  Nezpochybňuji ani výsledek voleb - hnutí ANO klidně může dosadit do funkce předsedy vlády někoho jiného než je Andrej Babiš přinejmenším do doby, než se celá věc vyřeší. Ke zneužívání dotací z EU dochází i jinde v Evropě, ale jakékoli podezření ze zneužívání dělá Česku ostudu. Jinak opravdu nevím, odkud jste vzal, že chci ničit naše zemědělce.Pokud dojde k tomu, že Česku budou úplně stopnuty dotace, bude to mít na svědomí Andrej Babiš. S pozdravemTomáš Zdechovský