Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.01.2019 13:46:37 - Iberius

Sankce proti Ukrajině

Dobrý den,
Píšete, že pro Vás je pouze problémem nový ukrajinský zákon, který umožní, aby měli sociální výhody ti kdo byli v SS Waffen a jsou zodpovědni za strašné genocídiální masakry Poláků, Židů, Bělorusů a Rusů v období 1941 – 1945. Pro vrahy, kteří projevili takovou míru bestiality, která byla příliš i pro otrlé členy Německých zločineckých SS.
Vaše odpověď v níž velmi jemným způsobem odmítáte sankce je pouze pokračováním toho co již tady bylo ve 30-tých létech kdy politika appeasement západních demokracií umožnila vzestup fašismu.
Proč jste neuvedl, že současná Ukrajinská reprezentace zákonem glorifikuje své fašistické vůdce?
S tím nemáte problém?
Děkuji za Vaši odpověď
Hanes

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

tona gavel

Odpověď

04.01.2019 10:53:32 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, myslím, že to podstatné už jsem napsal v předchozí odpovědi. Zákon je samozřejmě špatný i v tom, že legitimizuje válečné zločiny nejen vůdců daných skupin, ale i řadových bojovníků, což určitě alespoň tuší každý, kdo má o této záležitosti základní informace, proto to nebylo třeba zmiňovat.  S pozdravemTomáš Zdechovský