Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.01.2019 14:12:32 - Lois

stavba superšpitalu Zlín

Vážený pane Zdechovský,
Žijeme ve Zlínském kraji /okres Kroměříž/.Rodina volila KDU-ČSL kvůli křestanským hodnotám,které strana, preferovala v komunální politice, nyní toho ,však hořce litujeme...
Od té doby,co se stal Jiří Čunek hejtmanem,zažíváme jen změny k horšímu.Když pominu oblast dopravy obecně,tak nejhorší situace panuje ve zdravotnictví.Ve zlínské a kroměřížské nemocnici,zaměstnanci uvažují o stávce.Jde už o dlouhodobý a neudržitelný stav,kdy zdravotníci,místo toho aby měli klid na svou náročnou práci,podepisují petice,objíždí zastupitele,radnice i kraj,kde musí bránit samy sebe i pacienty,proti nevratným změnám,které kraj v čele s Čunkem chystá.
Absolutně nechápeme,kde se berou tvrzení,že má hejtman Čunek velkou podporu obyvatel na Moravě.Zřejmě to byla tvrzení staršího data.Lidé připomínají ,že tohle by se za socanů a komunistů u nás nikdy nestalo.
Tradiční voliči lidovců,při vyslovení jména ČUNEK trapně klopí oči a druhým se hněvem pění krev.Kdo anebo co zastaví Čunka???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.02.2019 13:02:06 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, to je mi moc líto. Nejsem ale odborníkem v této oblasti a ani nepocházím z tohoto regionu. Rád bych Vás proto odkázal, na někoho, kdo je přímo ze Zlínského kraje (např. paní poslankyni Šojdrovou).S pozdravemTomáš Zdechovský