RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.05.2019 16:33:52 - Jiří Buriánek

Jak mi vyvrátíte mé "dojmy" ze členství v Únii?

Únie je dnes zcela a diametrálně jiná než jak nám bylo slazeno v propagačních brožůrkách.
Namísto důchodců "odpočívajících na dovolené v jižních krajích" jim hrozí s přijetím Eura almužny od 300,- do 500 Eur,což není polovina životního minima v Německu.
"Rovnost mezi státy bez ohledu na velikost"a demokratickou diskusi nahradily vyhrůžky sankcemi vůči státům V4 za neochotu přijímat uprchlíky,- od zemí které samy porušily Únijní zákony o ochraně Schengenu!
Pamatujeme i prohlášení Martina Schulze o "eventuálním použití armád Německa a Rakouska proti zemím plným xenofobie a fašizujících tendencí"!
Při referendu ani zmínky o odebrání pravomocí národním parlamentům a jejich přesunu do Bruselského,nebo dokonce do kompetence dosazované Evropské komise.
Tento sofistikovaný podvod byl spáchán smlouvami z Nice a Lisabonskou mazaně po referendu,s tak potupným okleštěním výsostných práv parlamentů v zastupitelských demokraciích by v referendu pochopitelně drtivá většina obyvatel nesouhlasila!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.