Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.05.2019 13:52:00 - Damph

Diskriminace :

Ano průzkumy výsledků voleb nejsou jistě tak přesné jako skutečné výsledky, přijde mi však absurdní že viníkovi v tomto případě může hrozit trest za maření voleb - přitom jde jen o jednu obec - z důvodu ovlivnění voleb v jiných zemích. Totiž takové průzkumy výsledků voleb CELÉHO STÁTU bezpochyby mohou ovlivnit voliče ostaních zemí více nežli výsledky voleb v jedné malé obci. Vzhledem k tomu že v ČR jsem žádný průzkum výsledků voleb neviděl, zatímco ostatní státy si je vesele zveřejňovaly, by mě zajímalo - nebyla ČR záměrně EU znevýhodněna, když jsme bráni jako jedni z největších euroskeptiků, abychom neovlivňovali volby v jiných zemích? Proč se u nás nemohly zvěřejňovat průzkumy výsledků?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.06.2019 18:20:17 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pane Černochu, také si myslím, že předčasné zveřejnění výsledků v jednom okrsku nemá absolutně žádný vliv na voliče v ostatních zemích. Považoval bych za hloupost, kdyby se věc měla ještě dále řešit. Možnost zveřejňování průzkumů z voleb do EP záleží na legislativě každé členské země.S pozdravemTomáš Zdechovský