Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.07.2019 16:50:44 - GeorgeL

Bakala a OKD

Dobrý den, magistře. Mám na Vás několik dotazů:
1. Jak to dopadá s kazou pana Bakaly a OKD. My jsme Vás na ně pustili, ale poslední informaci, kterou mám je, že pan Bakala na Vás “ukázal prostředník”. Bude nějaký výstup z Vaší vyšetřovací komise? Jestli se nemýlím, měl být v dubnu,
2. Já je Vám, když stojíte před mikrofony (myslím tím někoho z Pirátů (hlavně pan Bartoš) “v jedné řadě” s pány Kalouskem, Fialou, Udženijou, ..... Předpokládám, že pana Kalouska není třeba ani komentovat, ale paní Udženija je už v ODS dlouho a to, že pan Fiala je v ODS relativně krátce, ho nijak nevyviňuje z toho, že to byla ODS, která v 90.létech materiálně, ale především morálně naprosto zdevastovala naši zem!! To, že nyní tito lidé kážou o morálce je pití vina a kázání vody! To, že pan prof. Fiala tvrdí, že v 90.létech “ u toho (rozkrádání) nebyl je stejně pokrytecké, jako kdyby “pan soudruh” Filip tvrdil, že v 50.létech ještě a i nežil!
Děkuji předem za reakci.
Ing. Jiří Lhota

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.