Mgr. Tomáš Petříček, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.07.2019 11:02:51 - Miro MOODS

NA CO A NA KOHO CHCETE SVÁDĚT NEKONCEPČNOST A ROZSTŘÍŠTĚNOST

Vážený pane,
přečetl jsem si Vaši glosu o tom, že právě ANO s Babišem brzdí ČSSD v naplňování programovích cílů...á propos Vás myslím nikdo nebrzdil a nepřekážel v práci ministra zahraničí...o čemž vypovídají články v novinách a věru ne pochvalně. V té ČSSD je trendem zabřednout do řešitelného problému, který zkomplikujete až se zesměšníte a z ČSSD se stává marginální stranou plnou zmateně pobíhajících glosátorů. Neměl bys především vyhodnotit, s jakými volebními výsledky a tedy procenty, ta vaše strana skončila? Jaký tedy máte mandát od voličů?! Drtivá většina voličů vás-váš program nechtěla realizovat. Měli jste možnost se zamyslet a spojit síli s ANO.
Pane Petříčku, chci tím podotknout, že není na místě si stěžovat a opět ve stylu "DEMISE NEDEMISE" kolem sebe vytvořit závoj nedůvěryhodnosti. A ty vaše solitérní závěry členů předsednictva Vám také neprospějí.
Vy osobně cítíte potřebu ukončit vládní angažmá?

M.MOODS

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.