Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.11.2019 16:42:37 - Kamenáč Bill Csc.

Proč někteří estébáci vadí a jiní ne - podruhé

Vaše obhajoba, že se Vlasta Chramostová už v době komunismu projevila nad svým dřívějším jednáním účinnou lítost a že to odčinila statečným postojem v době normalizace, má velké trhliny. Chramostová v době komunismu nikdy nepřiznala spolupráci s STB, to se na ni provalilo až v roce 1992, kdy byly vydány Cibulkovy seznamy. Chramostová byla v 50. letech spoluzakladatelkou zrůdného komunistického režimu, který pomáhala propagovat, a to, že koncem 60. let zahnala do kouta jedna parta komunistů druhou partu komunistů, ji neočistí. Vždyť z původních 217 signatářů Charty 77 bylo 156 (bývalých) komunistů. Nemyslíte si, že se dnes bývalí estébáci tak trochu "hodnotí" ne podle toho, co provedli špatného příp. dobrého, ale spíše kvůli svým současným politickým postojům?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2019 11:31:37 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,máte pravdu v tom, že hodnotit by se mělo mj. i podle toho, co lidé udělali dobrého/špatného. Zároveň si myslím, že je důležité umět ocenit i schopnost vlastní sebereflexe a opuštění dřívějších špatných postojů.S pozdravem Tomáš Zdechovský