Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.11.2019 14:39:41 - Kamenáč Bill Csc.

Skandál týkající se sexuálního a fyzického zneužívání dětí v německých mateřských školách

Německem a Rakouskem otřásá skandál týkající se sexuálního a fyzického zneužívání dětí v mateřských školách. Nadace „Original Play“ zde čelí těžkým obviněním z poskytování služeb pedofilům a následnému přístupu do mateřských škol, kde v rámci her mělo podle výpovědí dětí a jejich rodičů a psychologů docházet ke zneužívání. Závažnosti na případu dodává skutečnost, že německá veřejnoprávní televize ARD ve spolupráci s rakouskou veřejnoprávní ORF natočily společně reportáž, ve které odkryly praktiky odehrávající se za zdmi mateřských škol.
tradicni-rodina.cz/domaci/pedofilni-hry-v-nemeckych-skolkach-organizace-original-play-pusobi-i-u-nas/
Česká televize, přestože stejná nadace působí i v českých školních zařízeních, nepřinesla jako veřejnoprávní médium jedinou zprávu. Zprávu nepřinesla ani ostatní média, která si hrají na důvěryhodnost a serióznost. Přitom se jedná o závažný problém, který se může dotýkat i našich dětí a vnoučat. Proč o tom média mlčí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.11.2019 13:59:04 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,o této kauze samozřejmě vím. Nyní se jí podrobně zabývám a musím říct, že zjištění jsou opravdu šokující. Pokud chcete vědět, proč se o kauze v českých médiích neinformuje, musíte se zeptat přímo lidí z příslušných médií.S pozdravemTomáš Zdechovský