Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2019 10:14:34 - Dan J.

voliči

Kdybste byl předsedou, jak byste chtěl přilákat nové voliče? Potenciál podle mě máte, ale určitě to lehké mít nebudete. Co třeba změnit název jen na lidovou stranu? Podle mě slovo křesťanská mnoh odrazuje, i když co jiného jsme, než křesťané? Ale mnozí si podle mě myslí, že křasťan=věřící, což podle mě není to stejné. Nebo jsem vedle, jak ta jedle já?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2019 12:00:53 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, Dane,děkuji za Váš dotaz. Já si nemyslím, že by slovo "křesťanská" v názvu muselo lidi odrazovat. Spíše jde o to, aby byla strana jako celek schopná soustředit se na opravdu důležitá témata a byla schopná svým programem oslovit voliče.  Strana musí ukázat, že ví, co chce dělat s naší ekonomikou, zdravotnictvím, reformou sociálních záležitostí nebo bezpečností. A to je podle mě naprosto klíčové. Důležité je, aby pak za těmito tématy stály uvěřitelné osobnosti a kvalitní program.Krásný den přejeTomáš Zdechovský