JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2020 12:18:22 - Kadeřábek O.

Bydlení II.

Dobrý den, nevím, zda si ze mě nedělá srandu. Nedostatek bytů není přeci problém jen Prahy!!!! Ano, v chudých regionech, kde není práce asi bydlení seženete, ale to přeci není řešení. Nebo se mám podle vás odstěhovat na sever Moravy, abych tam měl bydlení – přijít o práci, děti vytrhnout z jejich prostředí – ze škol, od kamarádů a pak tam žít ze sociálních dávek, protože nenajdu práci? To mi fakt doporučujete? A k čemu pak ten váš podvýbor, když tedy podle vás žádný problém s bydlením není? PS: Ukažte mi města – třeba i na okraji, která mají dostatek obecních a sociálních bytů pro potřebné. Vždyť to je problém snad všude. Města se v privatizaci bytů zbavili a teď jich je nedostatek.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.01.2020 22:00:28 - JUDr. Ondřej Veselý
 No vidíte, že když se přestanete rozčilovat, tak to napíšete správně. Tedy opakuji: "Města (zde zdůrazňuji, že některá) se v privatizaci bytů zbavila a teď je jich nedostatek." (Pozn. jsem z Písku, kde jsme dokázali ODS donutit k zastavení privatizace v r. 2008 a už jsme ji neobnovili. A bytů máme přiměřený počet - každou radu vypisujeme výběrová řízení na minimálně 3 byty + další v režimu DPS a sociální.) A teď má idiotský postup pravicových městských reprezentací za 20 let vyřešit podvýbor?