Radek Koten

  • SPD
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.05.2021 15:41:38 - Spravdouven

Dobrá den Radku

Co je na tom pravdy? CO ŘÍKÁ TOMIO TOMUHLE ???, Bertina, 20.05.2021 0:40:16
Voliči SPD zase naletěli: Předseda bezpečnostního výboru Radek Koten (SPD) a člen předsednictva SPD Radovan Vích hlasovali na tajném jednání bezpečnostního výboru PS pro usnesení proti Ruské federaci a ve prospěch Koudelkovy BIS! Máme tvrdé důkazy ze sjetiny hlasování o návrhu usnesení na odsouzení Ruské federace a jejího obvinění z útoku na území České republiky! Jak dlouho se dá maskovat za vlasteneckou stranu, když poslanci SPD v kritických a přelomových okamžicích hlasují s ideovým a ideologickým nepřítelem a s držiteli medailí od CIA? -------------------- přečteno dnes na jiné diskuzi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.05.2021 18:46:19 - Radek Koten

Dobrý den.

Tyto informace jsou účelově návodně podávány. Hlasovali jsme pouze pro některé body, které nebyly kontroverzní a co se braly na vědomí a u ostatních jsme se zdrželi.

 Trváme na tom, že žádné přímé důkazy v kauze Vrbětice doposud nebyly předloženy, a vše je ve stadiu důvodných podezření, na základě kterých ani nelze zahájit trestní stíhání a natož dostat celou věc k soudu. To potvrdil i ředitel NCOZ. Nicméně si však nedokážeme představit, že bychom jako zástupci ČR měli schvalovat rejdy JAKÉKOLIV tajné služby na našem území, ať už je východní, nebo západní. 

A že je Radek Koten dole na usnesení podepsán, tak proto, že je předsedou výboru, který podepisuje všechna usnesení výboru, ať s nimi souhlasí, či nikoliv. Jen pro zajímavost: AE je ryze anonymní platforma, kdy bezpečnostní složky státu údajně nevědí kdo za ní stojí. V dnešní době záznamu datové stopy a finančních transakcí za platby pronájmu serverů, domén tomu opravdu věříte? (servery jsou umístěny v USA, Kalifornie)