Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2021 13:04:55 - Mrazík

Kde berete tu energii?

Vedl jste kampaň a i po ni jste neustále vidět, za což smekám, protože jinak mi přijde, že se ostatní z ANO úplně vytratili a nikoho jiného není vidět (teď nepočátám špičky hnutí). Nemyslíte, že jestli chcete za 4 roky uspět, je třeba začít natvrdo makat už teď, a že sám na to asi nestačíte, byť jste evidentně pracovitý víc než dost? Nebo to jsou všichni tak zdrcení z toho, že budete v opozici? Je na tom snad něco špatného? Jednou hold vyhraje Petr, podruhé Pavel.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.11.2021 14:25:45 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

moc děkuji za konstatování. Vlastně ani nevím, kde tu energii beru. Velké zázemí mám v rodině, která mi dovoluje se své práci plně věnovat. Tímto bych jim rád poděkoval za trpělivost, kterou se mnou mají. Práce v politice mě baví. Po volbách budu samozřejmě dál aktivní i v opozici. V roli opozičního politika budu muset být pravděpodobně ještě aktivnější, abych mohl vládním poslancům nastavovat zrcadlo. Kolegové mě někdy nazývají, že jsem hyperaktivní poslanec. V současné chvíli mám již připravenou novelu zákona, která rozšiřuje kompetence finančnímu arbitrovi. Nadále se budu zabývat institutem hromadných žalob, který je právě velmi aktuální téma ve vztahu k tomu, co se děje po krachu Bohemia Energy.

Moc Vám děkuji za podporu.

Patrik Nacher