Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.02.2022 16:58:59 - paterbauer

Zdravím pane poslanče.

Tenhle můj dotaz jste snad přeskočil neúmyslně. Snad mi na něj odpovíte nyní. Chtěl bych se jen zeptat, proč se vaše hnutí zasadilo o odvolání slečny Lipovské z Rady ČT? Za mne,špatné rozhodnutí a moc vám to ublížilo ve volbách. ČT jede proti ANO už několik let a vy odvoláte její nejhlasitější kritičku která chtěla zprůhlednit, jak ČT nakládá s penězi koncesionářů. Vám nevadí neobjektivní vedení moderátorů publicistických pořadů a útoky na pana Babiše a prezidenta Zemana? Proč jste se ve sněmovně když jste měli většinu nezasadili o zveřejnění začerněných smluv? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Miro MOODY, jirkasl, Měchura Stanislav, Sascha, Breakfox

Odpověď

04.03.2022 12:47:49 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

děkuji za dotaz. Žádné dotazy nepřeskakuji. Na tento dotaz jsem v minulosti již několikrát odpovídal ve všech médiích. Tak si to, prosím, najděte. Moje odpověď je stále stejná. My jsme paní Lipovskou podporovali, zastávali jsme se jí do chvíle, než se stala kandidátkou politické strany do Poslanecké sněmovny a zároveň byla v Radě ČT.

Patrik Nacher