Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2022 14:27:24 - Míla K.

Co říkáte na kauzu Hlubuček?

Teď všichni tvrdí, jak něco tušili... Co vy? Akdybyste byl jednou primátor, co byste udělal, abyste korupci na magistrátě zabránil?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Xenia, Bedrník

Odpověď

26.07.2022 12:09:00 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

děkuji Vám za dotaz. To není o tom, že bychom to tušili. My jsme na některá podezřelá rozhodnutí, která šla za panem Hlubučkem v rámci Dopravního podniku, upozorňovali. Jako opozice jsme tato témata chtěli otevřít na jednání Zastupitelstva HMP. Upozorňovali jsem na velmi podivnou výměnu generálního ředitele Pražské plynárenské. S novým vedením se z výdělečného podniku, který přinášel půl miliardy na dividendě, se stala firma, která si potřebuje od města půjčovat dvě miliardy a další čtyři miliardy jsme schvalovali jako záruku na úvěr. Vysvětlením je, že současné vedení se bálo rozhodnout, protože by se rozpadla koalice, která je velice křehká. Vadí mi to, že pan Scheinherr podal trestní oznámení a pak celou situaci jenom pozoroval.

Patrik Nacher