arm. gen. v.v. Ing. Petr Pavel, M.A.

Profil není převzatý, články vkládá redakce.
  • BPP
  • prezident České republiky
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,34. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2023 10:32:07 - qwer

Slovensko

Dobrý den, je logické, že můžete mít na Fica svůj názor, ale zdá se mi to nebo prostě ochabují naše dobré vztahy se Slovenskem, které jsme měli až doposud? Vás hodně podporovala Čapůtová, ta ale končí a vypadá to, že s nikým jiným na Slovensku nevycházíte. Neměl byste být v tomto ohedu větší diplomat? Nebyla by škoda, kdyby se naše cesty rozešly nebo to je podle vás logický vývoj?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

tomsik1, Majoránka, IvoK, Voltra, PetrG, Jan Dušan, helka, Fotr57, Pavel_205, antigreen, sumecek, JendazBrna, mikinenecek, Josef Hašek, Sascha, modelar, Mirda27, lapra, petr147, Vasa, jano-z-budy, kenyrts, Maxtonín, eva41, Kritická, Jokop, MacekM1, Sokolik, Pokuston, Smetac, Milan Straňava, fredyzh, Jana11, Marcello z Nástrojárny, Vida, Ogara, ŠUKaHEK, PedroBill, brblal, lacokrajcir, zipo, marcelas, Martin L, pedrocz, Kodl74, Pavelyar, kratkyzobak, Etieno, Rocker, ejet1, mil391

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.