Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.12.2012 18:25:27 - Nina

Pro pozměňovací návrh pana poslance Vilímce jsem nehlasoval

Rozpočtový výbor Poslanecké sněmovny schválil návrh poslance Vladislava Vilímce, aby po případném rozpuštění sněmovny zůstal všem poslancům ještě dva měsíce nárok na asistenty, kanceláře a služební automobily. Co na to říkáte, respektive jak jste se k návrhu postavil vy osobně? Mě přijde, že si z nás děláte akorát všichni v PS srandu, A ještě jeden dotaz, který mě napadá v souvislosti s výrokem pana /lehly-přijde vám váš plat adekvátní k práci, kterou odvádíte jako poslanec? Děkuji za odpovědi a přeji hezké svátky

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.12.2012 11:57:22 - Mgr. Jan Farský
Dobrý den přeji,

pro pozměňovací návrh pana poslance Vilímce jsem nehlasoval, jelikož si nemyslím, že provádět takovou změnu v současné ekonomické situaci (a především v kontextu dalších vládních opatření) je vhodné. Tolik k Vašemu prvnímu dotazu.

Pokud jde o Vaši druhou otázku, osobně mohu říci, že je výše poslaneckého platu a náhrad plně postačující. Platí to, co jsem již uvedl - v současné ekonomické situaci je jakékoli navýšení nemyslitelné.

Ostatně velmi těžko mohu říci něco jiného, když jsem před dvěma lety podpořil změny v odměňování (konkrétně šlo o snížení poslaneckých platů a zdanění náhrad). Přitom jsem si - jak se zdá, na rozdíl od některých kolegů - byl velmi dobře vědom, jaké důsledky tato opatření budou mít.

Přeji Vám příjemné prožití zbývajících svátečních dní,  
Jan Farský