Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.01.2013 10:03:31 - osvald

důsledky působení současné vlády...

Dobrý den, děkuji za odpověď a uvádím příklad-proč se neplatičům výživného bude odebírat řidičský průkaz-i když to neplatí na řidiče z povolání-kde je spojitost? A ještě k věznicím-vám přijde normální, že jsou tak přeplněné? A bohužel kámen úrazu je vždy vláda. Neříkám, že zločinci mají být na svobodě, ale vláda nedělá nic proto, aby se lidé měli lépe, a ke kriminalitě tak docházelo méně. Nemyslíte? Řekněte mi, co Vaše vláda udělala třeba pro lidi s platem jako já (12.000), když mám živit rodinu? V čem nám pomohla? Chápu, že je krize, a vždy jsem byl pravičák, ale bohužel nyní žádnou pravici nevidím….

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2015 23:39:37 - Mgr. Jan Farský
 Vážený Osvalde, 

Váš dotaz sice zapadl, ale je pořád aktuální. Nedomnívám se, že kamenem úrazu je vždy vláda. Odpovědnost za sebe si neseme předně sami. A vláda má co nejméně překážet a být připravena pomoci tam, kde je to nezbytně nutné. Ale pomocí zároveň neničit aktivitu. 
Co dělá vláda pro Vás? Zdravotnictví, doprava, bezpečnost, školství atd atd atd. Za Vámi odvedené daně toto vláda pro Vás zajišťuje, v tom Vám pomáhá.

S pozdravem Jan Farský.