Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2013 13:37:29 - jenin1962

testy

Dobry den. Jedna se me o psychologicke vysetreni ridicu autobusu a nakladnich vozidel nad 7,5 tuny, kazdych pet let po dosazeni padesatky.Povazuji tato vysetreni za diskriminacni a ponizujici zkusenych ridicu,kteri jezdi bez nehod a problemu.Proc na toto vysetreni nechodi je ti co maji nehody a u ridicu MHD navic jen ti co nedokazi vyjit s cestujicimi? U nas v Brne to doslo dokonce tak daleko,ze ridic,ktery mel jit na psychotesty z obavy,ze prijde o praci, spachal sebevrazdu.Navic,kde je nejaka objektivita tohoto vysetreni.Podivate se spatne na psychologa a skoncil jste a ani nevite jak?Cely zivot jezdite bez problemu,bez nehod,tesite se na duchod a par let pred duchodem skoncite jenom proto,ze se pani psycholozce neco nelibilo.Neslo by tento paskvil v zakone zrusit?Silne pochybuji,ze neco podobneho maji i v jinych zemich sveta.A podobny nesmysl je i profesni osvedceni.To je neco jakoby vystudovyny stavar musel mit dalsi potvrzeni,ze muze stavet mosty.Vzdyt jsme celemu svetu pro smich.Dekuji za odpoved.Jan Zimmer Stamicova 1 Brno

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.03.2013 14:03:24 - Milan Štěch

Dobrý den,

tato problematika je především záležitostí ministerstva dopravy a ministerstva zdravotnictví, od nichž by měla přijít případná iniciativa na změnu. Rozhodně se nebráním diskusi, která by se zaměřila na možnost posunutí hranice pro povinné psychotesty pro profesionální řidiče autobusů a nákladních vozidel. Zajímavá by jistě byla zvláště stanoviska odborníků na tuto oblast.

Zdravím Vás!

Milan Štěch