Ing. Bc. Miroslav Krejča, CSc.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2013 10:51:48 - Filip Kotrba

Je to ale zcela jiná strana, než do jaké jsem před lety vstupoval

Hodně se spekuluje o tom, že je dusno ve straně, jak to vnímáte vy? Podle mě byste mohli vystupovat více jednotně a hlavně někteří by se mohli ušetřit ukvapeným výrokům, které straně škodí. Stranu také čeká v březnu sjezd, kde se bude volit předseda a místopředsedové. Mohu se zeptat, a jaké vedení byste preferoval vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2013 7:28:35 - Ing. Bc. Miroslav Krejča, CSc.
Milá paní, vážený pane. Z Vašeho dotazu bohužel nedokáži odovodit, kdo je tazatelem, takže se budu snažit o univerzální formulace. Pravděpodobně máte ve svém dotazu na mysli současné poměry v ČSSD. Vzhledem k tomu, že jsem své mnohaleté členství v ČSSD ukončil na podzim roku 2011 (důvodem byl nesouhlas s jednáním stranických orgánů a kolegů na komunální a regionální úrovni), necítím se kompetentní posuzovat současné dění v této straně. V každém případě je to ale zcela jiná strana, než do jaké jsem před lety vstupoval, a změny jsou spíše k horšímu. Omlouvám se tedy, že Vám nemohu poskytnout konkrétnější odpověď. S pozdravem Miroslav Krejča.